Paza specializata

Paza specializata

Pentru fiecare obiectiv in parte este proiectat un sistem de securitate integrat în functie de necesitatile de securitate ale obiectivului asigurat si cerintele clientului cu o dimensionare adecvata a factorului uman implicat totul în scopul reducerii costurilor si a protejarii eficiente a obiectivului asigurat.

Oferim servicii de paza şi protectie a obiectivelor folosind agenti de paza calificati si atestati, dotati corespunzator pentru o interventie rapida. In obiectivele mari executam activati de paza sprijinite de echipaje de interventie mobile formate din agenti proprii, instruiti si echipati adecvat pentru a face fata in cazul producerii sau riscului de a se produce orice tip de eveniment. La cererea clientului asiguram si paza inarmata a obiectivului. Pentru o eficienta si siguranta maxima, beneficiarul poate opta pe langa paza umana, pentru un sistem de securitate integrat ce implica instalarea de tehnica antiefractie de ultima generatie, proiectarea si instalarea sistemului realizandu-se de catre inginerii nostrii.

Monitorizare si interventie

Asiguram servicii de monitorizare si interventie in obiectivele proprii.

Dispecerizare

Eficienta sistemelor de securitate instalate de noi este relevata de monitorizarea permanenta a dispeceratelor de catre un dispecerat central si proiectarea si executia sistemelor astfel incat orice eveniment este evidentiat si arhivat.

DESIGNED by Daniel Enache