Sisteme Tehnice de Securitate

Sisteme Antiefractie

Instalarea unui sistem de alarma a devenit mai mult decat o necesitate si in acelasi timp este o buna decizie pentru a va proteja familia si bunurile.

Mai multe informatii →

Sisteme Antiincendiu

Instalarea unui sistem de incendiu este importanta deoarece un incendiu poate avea consecinte deosebit de grave.Incendiul provoaca daune atat din cauza flacarilor si fumului rezultat in urma arderii diverselor materiale dar si datorita apei folosite la stingere.

Daca sistemul de detectie si avertizare a inceputului de incendiu este coroborat cu un sistem de stingere adecvat, riscul producerii unui incendiu poate fi minimizat suficient astfel incit sa va confere un sentiment de liniste si siguranta.

Mai multe informatii →

Protectie Perimetrala

Sistemul de detecţie perimetrală este destinat in general securizarii unor suprafete mari si este proiectat pentru a detecta tentativele de efracţie (intrare sau iesire ) la nivelul perimetrului obiectivului .

Mai multe informatii →

Supraveghere Video

Sistemele de supraveghere video ofera solutii de inalta performanta, fiind ideale pentru supravegherea activitatii de productie, spatiilor comerciale magazinelor mari si mici, halelor, depozitelor, parcarilor si a imobilelor de orice fel.

In combinatie cu sistemele anti-efractie, monitorizarea video ofera un avantaj major prin transmiterea imaginilor catre compania de paza astfel, in cazul unei intruziuni, zona vizata poate fi supravegheat, facilitand procedurile de interventie.

Mai multe informatii →

Control Acces

In prezent sistemele de control al accesului trebuie sa presupuna mai mult decat inchiderea sau deschiderea usilor.

Funcţiile pe care trebuie să le îndeplineasca sunt cele de control al accesului pe zone de securitate, de protejare a personalului, clădirilor, echipamentelor, depozitelor si a datelor . Noua generaţie de sisteme hardware şi software oferă soluţii versatile şi individualizate pentru oricare din aceste funcţii.

Mai multe informatii →

Videointerfonie

O varianta a sistemului de control acces redusa la functia de baza a acestuia este reprezentata de sistemul de interfonie sau videointerfonie.

Cu ajutorul unui sistem de interfon aflati cine va viziteaza, puteti comunica cu persoana aflata in afara proprietatii dumneavoastra si puteti permite/refuza accesul pe propietate, iar prin intermediul unui sistem videointerfon aveti in plus posibilitatea de a viziona persoana care va apeleaza.

Mai multe informatii →
DESIGNED by Daniel Enache